top of page

Om kristen parterapi

Vores parterapi er primært baseret på John Gottmans forsknings - og terapi metode, men vi drager også på andre teoretiske metoder, heriblandt vores uddannelse som kristne terapeuter.

 

Gottman terapi baserer sig på årtiers forskning i parforhold og ægteskaber og bliver regnet for et af verdens største forskningsprojekter i parforholdets dynamikker.  John Gottman har, sammen med University of Washington, fulgt over 3000 par igennem 40 år. Sammen med sin kone Julie Gottman,  bliver han regnet blandt de mest anerkendte par og familie terapeuter i verden. Læs mere om John Gottman parterapi her: https://www.gottman.com/about/john-julie-gottman

Gottman parterapi er ikke en kristen terapiform, men hans forskningsresultater og terapi passer utroligt godt sammen med et kristent verdensbillede.

      Par som er interesserede i terapi, tilbydes en gennemgribende vurdering af parforholdets styrker og svagheder, inklusiv en omfattende online test fra Gottman instituttet (læs mere her)

      Det første møde er gratis. Vi vil gerne mødes med jer personligt, for at høre jeres historie og fortælle mere om hvordan vi kan hjælpe.  (læs mere her)

bottom of page